• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

2017-02-20

/Files/photogallery/719/h_ua_den_nebesnoy_sotni.jpg

Людина, розумна людина, завжди сподівається на краще. Це природно, адже ми не станемо заперечувати, що найчастіше обставини, що нас оточують, просто змушують нас це робити. Надія супроводжує нас, напевно всюди, але що ми готові зробити для того, щоб вона не залишилася марною. Далеко не кожній людині випадає така честь, щоб сприяти втіленню кращих сподівань. А сприяння, активне сприяння в цьому - є єдина причина, по якій здійснюється це велике таїнство, дане нам Богом. Адже погодьтеся: не важливо, пливемо ми за течією чи проти, але важливо - на краще або гірше, і важливо, що рухаємося, і рухаємося по милості Божій.

20-е лютого 2014-го року стало якоюсь переломною датою цієї надії на краще для всього українського народу. Героїв Небесної Сотні, загиблих на Майдані українців, учні школи вшанували хвилиною мовчання. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передаватися спогади про тих, хто залишив життя земне за власні погляди, за наше гідне життя!

У школі з 17 та 20 лютого пройшли уроки – пам’яті, години спілкування та виховні години, уроки мужності та патріотичного виховання,тематичні бесіди. Всі учасники навчально- виховного процесу торкнулися пам’яті, яка навіки залишиться у серцях поколінь.

/Files/photogallery/719/DSC08000.JPG/Files/photogallery/719/DSC08002.JPG/Files/photogallery/719/DSC08005.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi